Sojová pasta ochucená Samdžang 500g

Nový produkt

59,25 Kč s DPH

-25%

79,00 Kč s DPH

Přidat na seznam přání

Více informací

Samdžang (Ssamjang, 쌈장) je další z řady 3 základních kořenících past korejské kuchyně. Vzniká kombinací sojové pasty Twendžang a paprikové pasty Kočudžang. Jejich spojením má tato kombinace ideální vlastnosti sojové pasty v podobě bílkovin tak fermentované chilli pasty s obsahem látek tělu prospěšných. Nejčasteji se používá k přípravě polévek, salátů nebo jako jedna z příloh při podávání hlavního jídla.

Složení: kukuřičný sirup, voda,pšeničná mouka, paprikový prášek, pšeničné zrno, prášek ze sojových bobů, hořčičný prášek, sůl, česnek, sezamová semínka, cibule, glutamát sodný, sladové zrno, zázvorový olej, dextrin.

Hmotnost: 500g

Skladování: při pokojové teplotě

Použití: pro přímou konzumaci do salátů, polévek, k nakládání masa, k dochucení pokrmů přímo při podávání.

Upozornění: Jedná se o pikantní pokrm. Při větší konzumaci může způsobit podráždění zažívacího traktu.

Alergeny: pšenice, kukuřice, sója, hořčice, sezam.

12 dalších produktů ve stejné kategorii: