Sojová pasta Twendžang (MISO) 500g

Nový produkt

Tento produkt již není na skladě

63,00 Kč s DPH

Přidat na seznam přání

Více informací

Twendžang (Doenjang, 된장) je tradiční sojová pasta vyráběná ze sušených sojových bobů, též hojně konzumována a známa v japonsku pod názvem MISO. Twendžang lze konzumovat v syrové podobě spolu se zelenou, častěji se ale před konzumací smíchává s česnekem a sezamovým olejem případně i s chilli pastou Kočudžang. Často se přidává do polévek různých salátů jako zálivka spolu s tofu, zeleninou, houbami a masem.

Složení: sója, pšenice, sůl, kvašená sója, rýžové víno, přažená sója, voda.

Hmotnost: 500g

Skladování: při pokojové teplotě

Použití: pro přímou konzumaci, příprava zálivky do salátů, pro přípravu polévek a řady dalších pokrmů.

Alergeny: pšenice, sója.

12 dalších produktů ve stejné kategorii: