Papriková pasta Kočudžang 170g

Nový produkt

Tento produkt již není na skladě

49,00 Kč s DPH

Přidat na seznam přání

Více informací

Kočudžang (Gochujang, 고추장) je tradiční pikantní fermentovaná pasta vyráběná z červeného chilli, rýže, fermentovaných sojových bobů a soli. Tradiční způsob výroby spočíval přirozeném kvašení po dobu několika let ve velkých hliněných nádobách. Kočudžang je jedno ze tří nezbytných koření pro korejskou kuchyni obsahujících celou řadu vitamínů a minerálů. Nejčasteji se používá k přípravě pokrmů jako je Pibimpab, polévek, k marinování masa a do salátů.

Složení: kvašená rýžová pasta, pepř, paprikový prášek, pasta ze sojových bobů, kukuřičný škrob, sůl, voda      

Hmotnost: 170g

Skladování: při pokojové teplotě

Použití: pro přímou konzumaci do salátů, polévek, k nakládání masa, k dochucení pokrmů přímo při podávání.

Upozornění: Jedná se o pikantní pokrm. Při větší konzumaci může způsobit podráždění zažívacího traktu.

Alergeny: pšenice, kukuřice, soja.

12 dalších produktů ve stejné kategorii: