Žádné produkty
Ceny jsou s DPH
Marinádu Teriyaki dnes nalezneme v řadě pokrmů asijské kuchyně, aniž bychom věděli, že se jedná právě o Teriyaki. Tato marináda je spíše japonská nežli korejská, ale i v koreji je dnes značně využívána. Používá se nejčastěji k nakládání kuřecího masa, které je určeno na grilování, ale její použití lze výborně využít i v případě ryb.
Složení: sojová omáčka 45% (sója, pšenice, sůl, voda, alkohol), voda, alkohol, cukr, sůl, L-glutaman sodný, guanylan sodný, Inosinan sodlý, kyselina mléčná, extrakt z koření.
Hmotnost: 300ml
Skladování: na chladném a tmavém místě
Použití: na přípravu jídel, k naložení masa a ryb před samotným grilováním nebo pečením.
Alergeny: pšenice, kukuřice, sója