Papriková pasta Kočudžang 500g

Nový produkt

Tento produkt už nie je dostupný

109,00 Kč s DPH

Pridať do obľúbených

Detaily

Kočudžang (Gochujang, 고추장) je tradiční pikantní fermentovaná pasta vyráběná z červeného chilli, rýže, fermentovaných sojových bobů a soli. Tradiční způsob výroby spočíval přirozeném kvašení po dobu několika let ve velkých hliněných nádobách. Kočudžang je jedno ze tří nezbytných koření pro korejskou kuchyni obsahujících celou řadu vitamínů a minerálů. Nejčasteji se používá k přípravě pokrmů jako je Pibimpab, polévek, k marinování masa a do salátů.

Složení: kukuřičný sirup, voda, pšeničná mouka, paprikový prášek, pšeničné zrno, ethylalkohol (líh) česnek, cibule, rýžový prášek, glutamát sodný, sladové zrno

Hmotnost: 500g

Skladování: při pokojové teplotě

Použití: pro přímou konzumaci do salátů, polévek, k nakládání masa, k dochucení pokrmů přímo při podávání.

Upozornění: Jedná se o pikantní pokrm. Při větší konzumaci může způsobit podráždění zažívacího traktu.

Alergeny: pšenice, kukuřice, soja.

12 ďalších produktov v rovnakej kategórii: