Žiadne produkty
Ceny s DPH
Zobrazené produkty
Nový produkt
Tento produkt už nie je dostupný
Samdžang (Ssamjang, 쌈장) je další z řady 3 základních kořenících past korejské kuchyně. Vzniká kombinací sojové pasty Twendžang a paprikové pasty Kočudžang. Jejich spojením má tato kombinace ideální vlastnosti sojové pasty v podobě bílkovin tak fermentované chilli pasty s obsahem látek tělu prospěšných. Nejčasteji se používá k přípravě polévek, salátů nebo jako jedna z příloh při podávání hlavního jídla.
Složení: kukuřičný sirup, voda,pšeničná mouka, paprikový prášek, pšeničné zrno, prášek ze sojových bobů, hořčičný prášek, sůl, česnek, sezamová semínka, cibule, glutamát sodný, sladové zrno, zázvorový olej, dextrin.
Hmotnost: 500g
Skladování: při pokojové teplotě
Použití: pro přímou konzumaci do salátů, polévek, k nakládání masa, k dochucení pokrmů přímo při podávání.
Upozornění: Jedná se o pikantní pokrm. Při větší konzumaci může způsobit podráždění zažívacího traktu.
Alergeny: pšenice, kukuřice, sója, hořčice, sezam.